Over ons

La Montagne - Een nostalgische oude wijnboerderij uit de 18e eeuw. La Montagne Chambres d'Hôtes wordt gerund door de Nederlandse eigenaar(s) Joan en Truus Koster: "Vijftigers die als ideaal hebben anderen gelukkig te zien en daar alles aan te willen doen."

Wat maakt La Montagne Chambres d'Hôtes uniek? Een geweldig uitzicht op de Jura en Mt Blanc; Op 5 minuten van de Route du Soleil; rustig en landelijk gelegen. Joan en Truus: "Wij zochten een typisch Frans, rustig gelegen hoog huis, nabij een stad met de nodige voorzieningen en eenvoudig aan te rijden vanuit Nederland. Kindvriendelijk en geschikt voor gezinnen. We zijn er uitstekend in geslaagd en wonen hier sinds 2010 met erg veel plezier"

U kunt door Joan en Truus Koster worden verwelkomd in de volgende talen:

  • Nederlands
  • Frans
  • Engels
  • Duits

Meer over Joan en Truus Koster

Joan en Truus hebben in 2010 "La Montagne" gekocht met een missie: Nederlandse jongeren en jongvolwassenen die er eens even helemaal tussenuit moeten opvangen en begeleiden. Vanuit een Christelijke identiteit hebben zij hiertoe onder meer de Nederlandse stichting L'Abri-France opgericht. Na een grondige renovatie zijn in juli 2014 voor dit project 5 slaapkamers en een activiteitenruimte in gebruik genomen in de voormalige wijnopslagruimte. Om het jongerenproject financieel mogelijk te maken combineren Joan en Truus hun werkzaamheden met een Chambres d' Hôtes en de verhuur van een gîte, caravan en trekkershut, waarbij de jongeren (buiten het hoogseizoen om) een taak als dagbesteding hebben. Meer informatie over dit project vindt u op de website van  L'Abri-France: www.labri-france.nl
Truus heeft een opleiding als verpleegkundige, maatschappelijk werker en counseller en Joan was voorheen registeraccountant. Zij hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen in Nederland.