Wat kunt u verwachten?

Als u de Chambres d'Hôtes zou continueren op La Montagne zou deze pagina er als volgt uit kunnen zien:

Bij een overnachting bij La Montagne Chambres d'Hôtes in de Bourgogne kunt u rekenen op een uitstekende service, rust, ruimte en kindvriendelijkheid. Uw auto, al dan niet met aanhangwagen, kunt u veilig parkeren.

De eetkamer (sale à manger) is op de begane grond en mag u beschouwen als uw huiskamer. Deze is nostalgisch ingericht en heeft een openhaard en een paar lekkere stoelen. Hier wordt s 'morgens een uitgebreid Nederlands-Frans ontbijt geserveerd. In het hoogseizoen zijn de ontbijttijden om 7.45u en om 8.45u waarbij telkens de gasten van 2 kamers tegelijkertijd kunnen aanschuiven. Buiten het hoogseizoen om wordt de ontbijttijd in overleg bepaald.

Op de eerste verdieping is een bibliotheek ingericht met Nederlandstalige boeken voor peuters, kinderen en volwassen. Ook staan er diverse spelletjes. De B&B kamers zijn, zoals u mag verwachten, ingericht op een brocante-achtige-wijze, waardoor soms de ouderdom spreekt....

Zodra het weer het toelaat zult u graag gebruik willen maken van de jeu de boules baan of het terras. Er zijn diverse zitjes ingericht, naar keuze in de zon of in de beschutting van de lindes. De kinderen genieten ondertussen van het zwembad, de trampoline, schommel of de skelter. Sommigen spelen liever met onze Noa, een zeer kind vriendelijke Berner Sennen of met de poezen. De kippen, poezen, geiten en de pony's maken het geheel tot een soort mini-boerderij. Heeft u na een lange autorit even zin om de benen te strekken, dan diverse korte en langere wandelroutes mogelijk. Op een afstand van 5 minuten lopen is er een prachtige steengroeve. Als u even doorloopt komt u in de Bourgondische wijngaarden met een prachtig uitzicht. Heerlijk genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de natuur!

Zodra u trek begint te krijgen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze compleet ingerichte buitenkeuken met koelkast, magnetron, oven, fornuis etc. Het gebruik van deze keuken gratis als u bij ons de drankjes besteld. Wel vragen wij u om alles weer schoon achter te laten voor de volgende gasten. Gaat u liever uit eten? In de directe omgeving zijn vele restaurantjes welke vanaf 19.00u open zijn. Ook is er een McDonalds, een afhaal pizzeria etc.

Als het donker wordt en u wilt op het terras nog even blijven genieten van ons Franse "Madurodam" of de prachtige sterrenhemel, dan steken wij graag de vuurkorf aan.