2 Chalets

Op het terrein nabij het zwembad heeft La Montagne een tweetal sfeervol ingerichte chalets die bedoeld voor de gasten die overnachten op La Montagne. Hierin kun je vrijelijk dromen, presteren en recreëren. Ze bieden je niet alleen uitzicht op de rustgevende natuur, maar ook de rust voor het uitwerken van je plannen en dromen, mediteren of studeren of gewoon om er heerlijk rustig een boekje te lezen. Een ideale plek om je even terug te trekken in een tijd waarin de grenzen tussen werken en vrije tijd vervagen en je bijna nergens helemaal jezelf kunt zijn.

De chalets zijn realistisch voorzien van electra en wifi, voorzien van een eenpersoonsbed en meubilair, compact (ca 10m2) en licht en van natuurlijk materiaal. Aan een zijde de glaspartijen voor een fraai uitzicht op het oosten en een eigen privé terras. Het ene chalet heeft een eigen terras onder een geweldige mooie vijgenboom, de andere onder een appelboom. Voor de chalets ligt de zonneweide, een jeu de bloules baan, het zwembad en een trampoline. Sanitaire voorzieningen ( douche en toilet) zijn in het hoofdgebouw van La Montagne. Gasten kunnen uiteraard gebruik maken van de buitenkeuken.

Op het terrein staan verder een pruimeboom, kersenbomen, notenbomen, hazelnoten en frambozen. In het voorjaar bloeien deze vruchtbomen prachtig, maar ook de judeabomen, de seringen, de kastanjebomen en de accacia's.

Nederlands