Gite L'Abri

Gite L’Abri  betreft de voormalige wijnopslagruimte op de 1e verdieping.

Deze gite is in de periode van 2012 tot 2014 gerenoveerd: vloeren en dak zijn compleet vervangen en goed geïsoleerd.  De waterleiding, riolering en elektra is geheel nieuw. Verwarming middels CV radiatoren.

Via een hal met trapportaal komt u in een grote woonkamer met open keuken van 63 m2    Velux dakramen en een buitendeur (naar stalen vluchttrap) zorgen voor de daglichttoetreding. De vier eenpersoonskamers, (2 van 7.5 m2 en 2 van 9.5 m2 ) zijn bereikbaar via een gang waarmee ook de badkamer met douche en wastafel en een aparte toilet verbonden zijn. Aan het einde van de gang bevindt zich een 5e slaapkamer ( 2 persoons) met een eigen douchehoek, toilet en wastafel. Onder constructie is een eigen opgang voor deze kamer via de voormalige duiventoren.

Alle kamers hebben laminaatvloeren en een internetaansluiting, een raam met kunstof kozijn met een houten luik ter verduistering in de zomer. Oude gebinten en delen van originele muren zijn in het zicht gebleven. Er is waar mogelijk gebruik gemaakt van oude materialen.

Nederlands